If you can dream it you can do it

If you can dream it you can do it

sunnuntai 4. elokuuta 2013

Hyvinkään asuntomessut

Heii ja ihanaa sunnuntaita!

Yksi lomaviikko jälleen takana ja se tulikin vietettyä lähes kokonaan Hyvinkään asuntomessuilla. Meillä oli koko messujen ajaksi varattu Herbalife24-teltta ja jokaiselle oli varattu omat vuorot sinne. Ihan mieletön vko. Tapasin niin mahtavia tyyppejä ja pääsin jakamaan hyvinvointitietoutta ja juttelemaan treenaamisesta ja siihen liittyvistä asioista. Ja tietenkin mittailtiin halukkailta yläkehon rasvaprosentteja.Parhautta!

Mutta entä ne asunnot. Mai gaaaaad!!!! Mitä sisustuksia ja minkä kokoisia taloja. Ainoastaan pari taloa jäi kiertämättä mutta kyllä minä ainakin bongasin sieltä asioita, joita minä joskus haluan omaan talooni. Muutamassa talossa oli jäätävän magee ulkoterassi. Sanon siksi vain parissa, koska osassa saattoi olla näkyvyys vastapäisen talon terdelle, eli mikä voi olla sen ärsyttävämpää kun katsella joka päivä naapurin pärstää  päivittäin kun se siinä grillaa :D haha. Oikeesti. Eli privameininki terdellä on just jees. Oma poreamme tietty olisi luksusta vielä siihen päälle. Yhdessä jättitalossa oli paras alakerta. Se oli mietitty siten, että vanhempien makuuhuone on sijoitettu sinne, myös ns. Pieni olohoune, oma kylppäri, jättiläispujeutumis/vaatehuone , oma sisäänkäynti ja terassille pääsy sekä työhuone. Eli kaikki vanhempien tarpeet sijoitettu alakertaan. Seuraavassa kerroksessa sijaitsi siis oikea olohuone ja keittiö, molemmat todella isoja, bravo!! Ja ylimmässä kerroksessa lasten huoneet vastakkain  käytävän päässä ja heillä yhteinen tv/hengailutila siinä keskellä. Siis niin täydellinen kokonaisuus. Kiljukaulut saavat oman rauhan yläkerrasta ja aikuiset voivat keskittyä omaan oloonsa alakerrassa, kaukana kiljumisista ja lasten huudoista. Siis täydellistä! Molemmilla on ns. Oma rauha ja sitten kuitenkin se yhteinen tila , keittiö olkkari siinä keskellä. Ja sitten se Rokkikämppä missä oli se musahuone. Siellä oli upea suihku, ne kaakelit/laatat sellaset kunnon discodisco glamour oli niiiiiiiin upeeeeeeet!!!! Ihan törkeen hieno! Aah!

Yhtä asiaa ihmettelen, isot asunnot ja ne minimaaliset saunat, jotka sinne on bygätty. Ja taas vain muutamassa oli reippaan kokoinen sauna. Mee laik! Myöskin omaan unelma kämppääni haluan ison saunan, jossa se kimalle suihku ja siitä päästään vielä pukeutumis huoneeseen, ennen kuin poistutaan muualle asuntoon. Kaikkien noiden kolmen on oltava yhdessä. :) hahah rima senkun nousee oman kämpän kohdalla. Mutta entäs sitten. Kuuluu mun unelmakotiin ja tällainen pääsee kyllä unelmakarttaani ! Ja kun joskus talo bygästään, niin se on silloin täydellinen niin onkin hyvä miettiä nämä asiat valmiiksi :D

Treenikierto viikolle alkoi torstaina eli tällä hetkellä takana on tiistain fitclub ja torstain selkä/takareisi/pakaratreeni. Tänään vuorossa yläkroppaa ja illalla jaloille mukavaa intervallia jätemäen rappusilla... pistetään rasvaa vähän sulamaan tuolta ahterin suunnalta. Keskiviikkona on treffit tulevan valmentajan kanssa, eli enää kolme yötä!!! :D mutta joo, huomenna Tallinnaan tsekkaa upeaa vanhaa kaupunkia ja nauttii kesästä serkkujen kanssa. Huippista! 

Upeeta alkavaa viikkoa! Se on kesä vielä, nyt nautitaan !!!  ♡♡♡♡♡

Enni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti