If you can dream it you can do it

If you can dream it you can do it

sunnuntai 14. syyskuuta 2014

NFE karsintakilpailut - Jyväskylä

Hellou !!! 

Siis mikä vkl takana!! Mikä fiilis ! En tiedä mistä aloittaa mutta joo eli perjantaina startattiin kahden nurkilla kohti jyväskylää. kilpasisko Karo ja hänen avomiehensä tuli samalla kyydillä. Oli hauskaa fiilistellä tulevaa skabaa, viimeistelyviikkoa, fiiliksiä etc matkan varrella. Plääni oli ajaa suoraan hotelli Alexandraan ilmottautumaan liitolle, jossa samalla hyväksytettiin omat kisabiksut ja kengät sekä mittautettiin oma pituus, jolloin oma pituusluokka varmistui. Kaikki meni läpi ja kilpailisin pituusluokassa -170cm :) 

Sitten olikin hoppu ystänäni Mirvan luokse laittaa kerros Protania pintaan ja näyttää pohjaväri valkuille hotelli Paviljonkiin.


Aikas brunalta se iho alkoikin näyttämään :) 

La aamupvä meni värejä sutiessa ja klo. 13.00 meikkiin AK meikkikoululle keskustaan. 

Pää löi ihan tyhjää kun saavuttiin 16.00 kisapaikalle.. Fiilis alkoi olla huipussa ja siit valmistautuu bäkkärille. Meillä Fitfarmilla on omat huoltajat takana, jotka pitivät huolta meistä kaikista ! Oon todella kiitollinen siitä! Biksut liimattiin, värit korjailtiin tarvittaessa, kiillot laitettiin pintaan.. Kiitos ihan jokaiselle <3 

Takahuoneessa tsempattiin toisiamme ja jännityskurkussa kuunneltiin tuloksia. Kilpailu on kovaa, taso on kova ja kaikkia ei päästetty jatkoon. Itkua ja pettymyksen tunteitakin koettiin. Iso tsemppi huikeille kanssa siskoille, rokkaatte jatkossa!! Ootte voittajia jokainen! 

Ihan ensimmäisenä alkoi eliminaatio, eli noin 20 kilpailijasta valittiin 15 jatkamaan itse kilpailua. Pääsin jatkoon ja suuren suuri helpotus kävi sydämellä! Seuraavaksi itse kilpailu. Pääsin ensimmäiseen vertailuun. En siinä tilanteessa tajunnut, että tämä merkitsee suurella todennäköisyydellä finaalipaikkaa vaan keskityin täysillä fiilistelemään ja keskittymään hymyilemiseen. Aika siinä lavalla meni ihan tajuttoman nopeesti ! Takahuoneessa tämän jälkeen oli todella jännittynyt tunnelma. Kuullessani numeroni kiljuimme onnesta kilpasiskon Mariannan kanssa ja fiilis oli jotain ihan tajutonta! Kädet täristen sain puhelimella laitettua infon katsomoon avomiehelleni Lasselle ja porukoilleni. Se on menoo nyt. Nyt taistellaan finaalisijoituksesta ja esitetään T-kävely.


(Kuva Bodylehti/Rehell) 

Ja 5.sija sieltä tuli!!! Mieletön fiilis ja SM paikka ansaittu! Nyt täysillä focus kohti SM kisoja ja tuodaan lavalle superisti huikeempi paketti ! RokRok ! 

Isoin kiitos kaikesta kuuluu maailman ihanimmalle miehelleni, joka on tukenut minua alusta alkaen koko projektissa ja joka toimi kisojen ajan huoltotiiminäni ja kisavärien levityksestä ym. Kiitos! Love <3 

Minua voi seurata myös instagramissaelafitnesss , jonne päivittelen kuvia ahkerasti. 

(Kuva Bodylehti) 

Nähdään Nordic Fitness Expossa!

<3Enni

3 kommenttia:

  1. Wau Enni, todella hyvältä näyttää! Nostan todella hattua päättäväisyydelle ja itsekurille jota laji vaatii. Tsemppiä SM kisoihin : )

    VastaaPoista
  2. Hurjasti paljon tsemppiä finaaliin!!!

    VastaaPoista