If you can dream it you can do it

If you can dream it you can do it

torstai 11. syyskuuta 2014

Viimeistelyviikon kuulumiset

Hello! 

Kyllä aika rientää!! Kaksi yötä jäljellä ja sitten noustaan lavalle ! Ihan huikeen siistii ! Ybermageet blingibiksut, kimaltavat kisakorut, upea stailaus ai että! Eihän siinä hetkessä voi kun loistaa ! Iiih, en malta odottaa! 

Mutta joo eli viime viikolla oli ns. Viimiset treenit ennen viimeistelyvkoa ja se kruunattiin Lahdessa valmentajani salilla Fitfarmin PT-päivillä. Ajattelin, että näillä energioilla ei jaksa jalkapäivää enää vääntää vaan ilmottauduin suoraan käsiryhmään treenaamaan olka, hauis-ojentajat. 

(Kuva Laura Fitfarm)

Viparijunassa naiset vakavana, hahaha. Viimisiä pitoja ai että ! 

Illalla tein vielä kaunistautumisrituaalin ihanilla Herbalifen luonnonmukaisilla ihonhoitotuotteilla eli kuorinta, syväpuhdistava naamio, kosteuttava naamio, C-vitamiinivoide, yövoide ja silmänympärysvoide. Kuuma jalkakylpy ja harjoittelin ranskalaisen lakkauksentekoa varpaille :) 

Monesti puhutaan, että viimeinen vko ennen kilpailuja on naisille vähän niin kuin beauty week eli kaunistautumista, kampaajakäynnit, kynnet etc. Kuntoon :) omalla kohdallani tämä vähän siltä vaikuttaa...

Jalkakylpy pitkästä aikaa oli rentouttava




Freshinä !  

Sunnuntaina vimoset porrastreenit kilpasiskon Mariannan kanssa. ja Iltapäivällä pääsinkin kaverini Kirsin geelauskäsittelyyn Riihimäen AetzNailzz kynsistudiolle. Studio sijaitsee ihan Riksun keskustassa. Työn jälki on todella siistiä ja huolellista. Voit varmasti olla tyytyväinen lopputulokseen ! Kynsistä tuli ihanat! Lavalla näette sitten ;) 

Eli aikas ihana viikonloppu takana <3 

Koko vko muuten on mennyt vikoja treenejä tehdessä, tarvittavia hankkiessa ettei oikein ole ehtinyt pysähtyä. Nyt kun tänne kirjoitan on jo perjantai aamu ja tänään lähdetään jyväskylää kohti. Eka kisaväri pinnalla ja ei vitsit nyt se on menoa!!:) oon niin innoissani!! 

Protanit nahalla , xiaa!!! 

Mutta kirjottelen fiiliksiä kaikesta ensiviikolla ja nyt focus tähän hetkeen! Nyt nautitaan! Yeah!!! Ja iso tsemppi kanssakilpailijoille, ihan huikeeta työtä takana! Let it shine <3

<3Enni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti