If you can dream it you can do it

If you can dream it you can do it

maanantai 5. tammikuuta 2015

Uusi vuosi ja uudet kujeet

Hey hey hey!

Ja ihan mahtavaa uutta vuotta! 

Kuten otsikko kertoo niin tervetuloa uusi vuosi 2015 , eli minulle Juhlavuosi! 



Että miksikö Juhlavuosi? No siksi että täytän keväällä pyöreitä eli kuuluisat kolmekybäset siellä kolkuttaa. Kriisin paikka, vai onko... 

Yritän olla kriiseilemättä ! Mutta kyllä se väkisin kuulostaa hurjalta siirtyä 30-40 välille kun olla 20-30 välillä... Whoppaa! Mutta joo. Moni saattaa tässä vaiheessa miettiä mitä sitä onkaan elämässä tehnyt tähän mennessä. Yhteiskunta asettaa tiettyjä raameja ja odotuksia kun alkaa tietty ikä paukkua. Naisille varmasti yleisin kysymys: "Noh, millos te teette lapsia??" Jos siis sattuu parisuhteessa olemaan. Kyllä kolmekybänen on jo vanha äiti. Well, onneksi ikä on asenteesta kiinni plus onneksi meidän suvussa jengi vaan nuortuu mitä vanhemmaksi tulee;) . 

Mulla ei onneksi ole jäänyt hampaankoloon mitään, että nyt pitääkin alkaa elää nuoruutta vielä kun ehtii. Jooh, oon saanut kyllä viettää sellasta villiä ja vapaata nuoruutta , että äiti vaan haukkoi happea. Ehkä välillä meni vähän liiankin lujaa mutta onneksi sen ajan ystävien kanssa on huippua muistella kultaista nuoruutta. Kiitos kaikille mukana olleille ! 

Hmm. Mites matkustelu. Osa ei oo päässyt Helsinkiä pidemmälle koskaan mutta mulle edelleen matkustelu on se the thing. Rakastan sitä. Olenkin ollut tosi onnekas ja päässyt toteuttamaan mun unelmia. Kaikki rahat vaan säästöön. Vielä on mailmassa monta paikkaa minne haluan päästä :) ainakin 50.v aikaa matkata, yeah! 

Ainakin yksi asia on kuitenkin muuttunut matkan varrella niin on mukavuus ja sitä kauttaSitä kiinnittää vähän eri asioihin huomiota kuin ennen ja osaa nauttia myös niistä rauhallisista hetkistä. Mukavuutta on se, että haluaa aikasemmin nukkumaan,  koska unen merkitys on korostunut. Tai tarjoaa keholle hyvää ravintoa koska se voi siitä hyvin. Enää ei esim. Aukene viikonlopun pihvipunkku kun tietää että edessä on mahtavat treenit ja halu kehittyä. Tämä ei välttämättä liity ikään. On ihan mieletön katsella nuoria esim. fitness-urheilijoita jotka kykenevät tähän ns. Kurinalaiseen elämään jo noin nuorena. Itsestä ei olisi ollut siihen mutta olen erityisen kiitollinen, että kuitenkin tässä vaiheessa olen omaksunut terveelliset elämäntavat ja treenit ! :) 



Elämä onneksi järjestää asiat niin, kun jotain kovasti haluaa niin sen yleensä saa.. 

Osuipa hauska teksti :D 

Mutta elämähän on juuri sellaista mitä itse haluaa! Team Mäki-Laine nauttii elämästä juurikin näin ja täysin siemauksin. <3 



Takasin juhlavuoteen. Haluan viettää ihan megamahtavan vuoden ja pyrin olemaan läsnä ja nauttimaan joka hetkestä ! Kasvamaan paremmaksi ihmiseksi ( myös fyysisesti :D ) ja kehittyä. Saada enemmän taitoja ja saavutuksia. Tutustua uusiin mageisiin tyyppeihin. 



Kuusi päivää dallattu tätä vuotta. Koko tarina vielä luettavana! Ihan mahtavaa!

Stay mun matkassa! Seuraavassa postauksessa lisää mm. uudesta yhteistyökumppanista..  :D ..... 

<3Enni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti