If you can dream it you can do it

If you can dream it you can do it

lauantai 13. helmikuuta 2016

Fitcamppii ja kisapreppii

Hellou! 

Taas aika kuulumisille :) Mites täällä. Startattiin helmikuun FitCamp 4-viikon treenihaaste :) tyypit oli niin fiilareis ja motivoituneita :) FitCamppiin voi osallistua kuka tahansa, omasta kuntotasosta riippumatta. Treenit tehdään oman kehonpainolla ja joitain välineitä käyttäen. Haasteeseen kuuluu alkutestit, kehonkoostumusmittaukset, hyvinvointiprofiili, Eat-Smart luento, ja huippu porukka! :) treenataan 2x vko ma ja to :) maanantaina 15.2 mahtuu vielä tähän haasteeseen, mikäli mielit mukaan ! Treenit Kalliossa :) laita viestiä enni21@gmail.com :) 



Yeah ! Parin kanssa startattiin Herbalifen ravinto-ohjelmat vkoa ennen ja ihan loistavasti rasvat pudonneet jo 1-2% ja tää on vasta alkua :) oon itekin niin fiiliksissä :) tässä Fitcampissä todellakin muutetaan ihmisten elintapoja ja tehdään tuloksia! 

Ja hei jos sua kiinnostaa liittyä mukaan, tulla FitCamp ohjasjaksi, auttaa muita voimaan paremmin, päättää itse omst työtuntisi niin kuin mä teen, ota yhteyttä siis :) 



Jebu, oon super fiiliksissä! Ihan kaikesta !:) iiiik !!! 

Sit Kisapreppiin. Tj8 + 1 vkoa alkaa maanantaina :) 8 treenivkoa + viimeistelyvko. 

Poset haltuun :D 

Joo siis treenit on kulkenut vielä yllättävän hyvin, välillä toki vetää mehut ihan veks, sit lepo ja päikkärit, thermoo, herbateetä ja roseguardit nassuun ja pum. Taas mennään. Ostin thermo-complete puristeet ja roseguardit tammi-huhtikuulle, että rasva-aineenvaihdunta pelittää ja pitää polttoa yllä ja roseguard auttaa mua vastustuskyvyn kanssa kun kroppa on tosi kovilla ja se myös estää soluja hapettumiselta eli vähentää oksidatiivista stressiä kropassa. Ihan kingit tuotteet. Kalaöljyy menee ihan sikana. Käytän herbalifen Kalaöljyä REILUSTI. Kyllä on kroppa pelittänytkin hyvin. Kiitos kiitos kiitos! Kiitollinen siitä!

En malta odottaa mun biksuja. Ne on niiiin mageet ! Vielä noin kk niin saan ne ihanuudet kotiin. 

Moni aina kysyy, että milloin oon aloittanut dietin, niin aloitin hyvissä ajoin jo marraskuussa. Joo'o kyllä sitä fläsää oli kivasti ympärillä lämmittämässä , että mielummin vähä liian ajoissa kun astetta liian myöhään. Ei tuu paniikkii huhtikuun alussa :D ja eka kk menikin aikalailla pääkopan kanssa, asenne kohdilleen ja sit se lähti. Mennyt tosi omalla painolla ja hyväl fiiliksellä. Oon tosi häppy. Rasva palanut hyvin. 

Ekalla dietillä tein aamulenkkejä ja hiittejä ( kesällä oli kiva tehdä lenkkii mut nyt talvella, ei kiitos) . Treenaan rasvanpoltot meidän FitCampeissä 2x vko ja teen 4x punttia ja kolmen treenin jälkeen teen 15 min hiitin. Nykyään juoksumatolla. Se on niin siistii. Mul tulee niin hiki ja se menee niin nopsaa! Vaihtelua crossariin. Kuntopyörällä menee jalat niin tukkoon, muutenkin palautuminen hitaampaa niin ei kiitos. 

Oon kyl alkanut vähä haaveilla jo ihanista ruoista jotka mua odottaa taas dietin jälkeen, lähinnä sushi ja ihanat 3 ruokalajin raflat. Noh ei kauaa :) naatitaan nyt kybäl tästä , hahaha. Ja meil on kotona shampanjaa, jonka niin korkkaan kisojen jälkeen. Synttäritkin heti 2 pvää kultsan jälkeen niin johan on syytä juhlaan :) jejee! 

Torsti <3 mamin harvakarva lapsi

Mut näihin kuviin ja näihin tunnelmiin ! 
Ihanaa ystävänpäivää ystävät ja tutut!! <3

<3Enni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti