If you can dream it you can do it

If you can dream it you can do it

perjantai 4. maaliskuuta 2016

Viikot vähenee

Hello! 

Aika taas laittaa kisapreppikuulumisia. 
Joo, mites täällä. Tää vko onkin mennyt aika haipakkaa ja oon kyl niin innoissani mun duuneista. Meil on niin huikee porukka treenaamassa FitCampissä et oksat pois! 

Ihan mahtavia tuloksia porukka saanut jo 4:ssä vkossa :) senttejä lähtenyt, kiinteytymistä tapahtunut, vireystaso ja jaksaminen parantunut yms. Ja jokainen noudattaa todella hyvin omaa ravinto-ohjelmaa :) vitsit ! 

Pari mahtuu vielä mukaan, seuraava haaste alkaa 10.3 17.30 ilmot haasteeseen ja lisätiedot enni21@gmail.com , nyt on 3kk kesää, kolme 4vkon haastetta ehtii käydä läpi. Huhtikuulle on jo ilmoittautuneita eli toimi ajoissa :) 

Treenit menee loistavasti ei vitsit tää dietti on ollut paras. Kiitollinen siitä. Ootan kyl jo sitäkin, että saa taas syödä enemmän ja treeneissä huomaa voimatasojen nousun. Tää vaihe on kuitenkin vaan  ylläpitoa kun ei näil safkoil enää papuu kasvatella. Oon haaveillut jo vaikka mistä ruoista  :D noh, sen kyl tietää kun saa taas syödä mitä haluaa niin ei ne mitä dietillä teki mieli niin loppujen lopuksi ookaan mitään ihmeellistä mutta onhan se kun saa taas tehdä ihanan capuccino-banaani pirtelön tai laittaa välipalapirtelöönkin niitä marjoja ja kaikkee ihanaa  

Namm <3 

Jooh siis takas treeneihin, eli treenit kulkee. Poseilua pitää harjoitella vielä joka pvä vaikka tällä vkolla en oikein oo saanut itsestä irti niin paljoa, mutta nyt niskasta kiinni. :) 

Kävin laittaa volyymiripset Salon Milagrossa ihanalla Natalla ja ripsistä tuli niin hienot! Suosittelen 
Ripseet!

Ensviikon ma laitetaan hiuksiin väri mikä on sitten lavalla ja pe tuunataan pidennykset päähän 😊 hih saa vähän jo fiilistä ja on hyvä opetella poset pitkillä hiuksilla että ne hilluu luonnollisesti siinä mukana. Susku Kampin Flow21 tuunaa jälleen mun fledan niinku SM kilpailuihinkin ja JKL karsintoihin. 

Biksut on mulla 3 viikon kuluttua niin silloin pääsee kunnolla fiilikseen!! 

Et joo, mikäli mielit kisalavalle, voin kertoo ei todellakaan oo halpaa mutta kun kerran sinne menee niin todellakin kannattaa kaikki olla viimisen päälle. Bikineitä myöten. Silloin Sun ei tartte miettii mitään, et voi ei mun biksut on tälläset ja voi ei mun hiukset olisi pitänyt olla suorat kun ne on kiharat yms. Tai mitä vaan. Ressiä huomattavasti vähemmän. 

Ja hey kisakynnet tai muuten vaan kynnet kannattaa varata ihanalta Sannalta Granin Kauneuskeskus Feniksistä :) 

Kävin tänään tuunaa omat kynnet kevät kuntoon ja hups, tuli ihan karkkikynnet! Pelästyin ihan itekin kun valitsin pinkit barbikynnet mut äh, mä totuin näihin jo <3 nää on ihanat !!!!
Omg pinkit !! Niin pinkit ja glitterii ja kaikkee :D 

Jee! Kynsienlaiton jälkeen mentiinkin ihanan Tiimiläiseni kanssa vetäsee selkä,olka hiit treenin ja ihan loistava boogie oli :) 
Selkäää

Ja treenin kruunas Herbalife24 treenipalkkari Rebuild Streght ! Ihan parasta. Joisin joka pvä muutenkin. Pitää dietin hälkee tehdä Streght jädee 😍 ei voi kun olla hyvää kesällä treenin jälkee vetää jädestreghtii omg!! 

Noh sitä odotellessa! 

Huomenna suuntana GoExpo Bloggaajapassilla eli tuu jubaa jos näät mut siellä :) 

Ihanaa viikonloppua!
 

<3Enni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti