If you can dream it you can do it

If you can dream it you can do it

tiistai 5. helmikuuta 2013

Tällä viikolla se alkaa!

Huomentapäivää!!
 
Viikonloppu sujui koulutuksen merkeissä oikein tiedontäyteisesti. Opiskeltiin anatomiaa, avustavia lihaksia, vastavaikuttajia yms. muita jotka osallistuvat lihassupistukseen konsentrisessä, eksentrisessä ja staattisessa vaiheessa. Kotitehtäviäkin tuli eli ei meitä päästetä helpolla :) Olen aivan päästäni pyörällä, onhan siitä jokunen vuosi AMK anatomian kursseista.. ( pitäisi tietää mutta ei kaikkea voi tietää) :D
Ensimmäinen PT-jakso takana ja viisi edessä ! Fiilis on korkeella ja motivaatio senkun kasvaa!
 
Näin eilen Marin Mayors Gymillä ja käytiin ohjelmani läpi, tekniikat yms. Aika selkeetä  näin tulevana PT.nä sanoisin:) Voimaportailla liikutaan ensimmäisellä ja toisella treenien aikana. Minulla on käytössäni kaksi 2-jakoista eli teen 4 treeniä nyt alkuun viikossa seuraavat 5-6 vkoa. Ihan huippuu!
Minulle on myös laadittu henk.koht. ruokaohjelma, jonka aloitin ma virallisesti. Vaatii meikäläiseltä hieman panostusta, kun pitää kaikki safkat tehdä itse ja punnita kaikki, prkl :) ennen ei tarvinnut tehdä kuin yksi ateria illalla kun söin toisen lounaspaikassa ( tietenkin lautasmallinen ateria) , eli ei kauheesti päänvaivaa. Helpotin itseäni ja ostin kasapäin minigrippejä, jonne punnailin grammalleen kaikki kuivaaineet ja pääruoille parsakaalin ja kukkakaalin. Not bad ! :)
No milloin aloitan sitten ekan pumpin? No HUOMENNA!!! :D työkiireet vievät tänään aikaani sinne 21 asti niin hyvin yöni levänneenä aloitan huomenna reisi/vatsatreenillä. aah. Jalat tulille ja kroppa kiittää. Fiiliksiä siitä myöhemmin :)
Mutta oikein leppoisaa tiistaita ja palataan sorvin ääreen!
<3 Enni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti