If you can dream it you can do it

If you can dream it you can do it

maanantai 28. heinäkuuta 2014

Treeniä ja rentoilua

Heiii ja aurinkoista maanantaita!

Ihana viikonloppu takana! 
Perjantaina huristeltiin töiden jälkeen kilpasiskon Mariannan kanssa ( marsatreenaa.blogspot.com ) Fitfarmin poseerausopettajan hoiviin Tampereelle. Olen käynyt usein Tiina Kasvin tunneilla ja saanut niistä paljon irti. Tiina on taitava opettaja ja tiukka :) Sirpa meillä Farmilla on erittäin hauska ja taitava ja hänen opeillaan Fitfarmin tytöt lavalla poseeraavatkin :) 

Odotin innolla ja jännityksellä tuntia. Viime privatunnista on aikaa ja aloin jo epäillä omia skillssejä :D ... mutta jännityksesta huolimatta tunti meni hyvin ja sain itsevarmuutta omaan tekemiseen :) oikeaan suuntaan mennään, hymy peliin ja avot! Jäi pikkasen eri fiilis kuin vkon takaisesta Tampereen reissusta :D mahtavaa! 

Viikonloppuna korkkasin uuden treeniohjelman 5. Treenin eli ulkotreenin ja missähän muualla kuin Jättärin portailla. Heräsin la aamuna seiskalta syömään aamiaista ja yhdeksäksi treenaa, jotta ruoka ehtii laskea. 09.00 aamulla mittari näytti 28astetta ja hikihän siellä tuli. Tasanneväliä 5x ylös, kävellen alas, pakarapotkut alhaalla. Toinen setti 5x mäkeen kyykkyhypyillä ja askelkyykkykävelyillä. Olin kun paloauto kun istahdin auton etupenkille palkkarille ja vilkasin pärstääni peilistä! Mahtava treeni, naamakin sen kertoi :D hahaha ! Kuumuus oli vähän liikaa mutta selvisin. Jesh!!! Tällä viikolla taas :) 

Treeneistä sen verran, että treenaan tällä hetkellä 4-jakosta saliohjelmaa ja kolmen treenin päätteeksi on 15-20min Hiittiä. 5. Treeni on ulkotreeni jättärillä tai mäessä muualla.  Teen myös 3 aamulenkkiä viikossa. Tähän päälle poseerausta joko kotona tai salilla. Kyllä sitä aikaa saa kivasti järjestellä välillä, että riittää sitä myös perheelle ja ystäville. Frendeille oonkin sanonut, että kisojen jälkeen helpottaa niin pystyy treffaileekin useammin :) onneksi alkaa loma ensviikolla niin ehtii tehdä noita kaikkia , jesh ! 

Onneksi on tosiaan hyvät ystävät ja koti tukena tässä projektissa. Kaikkia ihmetyttää ja kummastuttaa kaikki kisatouhu :D välillä se on huvittavaa ja välillä ehkä vähä rassaavaa kun sina samat selitykset mutta tottakai ihmistä kiinnostaa ja kiinnostais muakin jos en ite olisi tässä ja kaveri treenais kisoihin :) sellaista se on ja ihan mielelläni kerron :) 

Viikonloppuna pääsin ensimmäistä kertaa tänä kesänä biitsille. Lähdettiin kaverin Katin kanssa autolla  Oittaan rannalle. Mestat oli vähä muuttuneet viime käynnistä ja tosi hyvä biitsimesta onkin! Kunnon lounaspuoti jädekiskalla löytyy, ranta on siisti, rantalentismahis, vessat ja suihkut siis ihan kaikki. Ja plussaa sai hyvä parkkis! Lämpöä riitti ja kävin melkein uimassa :D (käyn vaa eteläs uimassa, kun vesi on koku 30 astetta hahaha) Mut joo ihana päivä oli ystävän kanssa ja illalla päivän kruunasi grillailu mutsin takapihalla! 


(Ihana ystäväni vuosien takaa Kati-Keiju <3 )


Ihanaa ja aurinkoista vkoa!

<3Enni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti