If you can dream it you can do it

If you can dream it you can do it

perjantai 18. heinäkuuta 2014

Pitäisköhän ryhdistäytyä!

No Hola!!

Pienen tauon jälkeen ajattelin sittenkin ryhdistäytyä tämän blogini kanssa. Aikaisemmin motivaatiuo kirjoittamiseen oli kateissa ja ei oikein tuntunut löytyvän aikaa ja aiheita täällä turisemiseen..

Mutta nyt! :D Aurinkoa sielulle ja valoa elämään niin johan jaksaa täälläkin!

Eli kuulumisia, Diettivko mikä lie, en jaksa laskee mutta vappuna alkoi, ja pari kk h-hetkeen Jykylässä :D yeah! Fiilikset ovat korkeella, treeni kulkee, hiilaria saa ja mieli on virkee! mulla oli ihan kauhukuvia dieetistä, että mutta täähän on mennyt ihan putkee (vielä :D ) loppudietistä varppina nälättää mutta koitan henkisesti valmistautua siihen. Hiukset ovat tallella ( siitäkin kuulin, että diettillä lähtee hiukset ) mutta imeytyvillä lisäravinteilla saa kummallisesti tukankin pysymään päässä, thank you HERBALIFE <3 yees, jos jollakin on vielä epäselvää, eli olen totaali Herban tuoterakastaja ja luotan yrityksen huikeeseen ammittaitoon valmistaa maailman parhaimmat ravitsemustuotteet niin arkeen, treeniin ikääntymiseen etc. Syyskuussa ollaan taas matkalla kansainväliseen seminaariin kuulemaan tästä kaikesta huikeudesta Prahaan! Sopivasti ennen SM-kisoja saa fiilikset kattoon :) Prahan majoitus piti valita kisan ehdoilla eli keittiö sekä jääkaappimahdollisuus. Sali on vielä tsekkaamatta mutta eiköhän se siinä löydy. pitää ajoittaa vko niin, että osuu huilipvät vkl :)

Mutta joo dietistä. Kesäiset aamulenkit ( huikeet 2 kpl /vko) ovat ihania mutta kuollettavan tylsiä! Dallaat siellä täällä ja katson joka hetki kelloo, että joko tää olis ohi :D megabooring!!!!! On toki ihana nuuhkia kesäilmaa ja kuunnella hyvää musaa mutta.. Njoo :) mieli on ainakin virkee ja on ihana syödä kisa-aamiainen ja hörppiä herbateet ja kaffet sen jälkeen, namskis <3

Treenaaminen dietillä on päässyt huikeisiin sfääreihin, ennätyksii paukkuu ja treenit kulkee! Ihan mahtavaa! :)
Johtuu hyvästä määrästä hiilaria vielä, tarkoitus kuitenkin rakentaa vielä massaa tässäkin vaiheessa, bikinissäkin sitä meinaan tänäpäivänä saa ja pitää olla. Jännityksellä odotan vkl kuntochekkii tampereella Fitfarmin Fitnesspäivillä. Huippuu nähdä myös tiimiläisii sekä fiilsitellä tulevia kisoja! mahtavuutta! :)

Tsemppiä kaikille ja ihanaa vkl!

<3Enni




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti