If you can dream it you can do it

If you can dream it you can do it

sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Elämää kisojen jälkeen


Tervehdys! 

Kuulumiset täältäkin suunnalta! Somessa ja lööpeissä kulkee tällä hetkellä aikamoista fitnesslajien mollaamista ja puolustamista. Välillä itseäkin jopa ärsyttää koko hypetys mikä lajista saadaan aikaseksi. Oma genre on siis juurikin tämä mediasuosittu Bikini Fitness ja itse olen erittäin onnellinen, kiitollinen ja ylpeä harrastuksestani ! Lajin harrastaminen on hauskaa,haastavaa ja se päivä lavalla kun on upea kampaus, meikki ja se fiilis kun pääsee näyttämään mitä tähän asti on saatu aikaan yhdessä sen show ja kilpailufiiliksen kanssa on mahtavaa!! 

Ihmiset jotka arvostelevat lajia, heillä ei todennäköisesti ole hajuakaan mitkä ovat lajin kriteerit tai miten paljon kilpailija käyttää aikaansa salilla ja miten monta tuntia on kulutettu poseerausharjoitteluun. Ei sinne lavalle, varsinkaan SM-lavalle mennä eikä päästä jos ei poseeraukset ole kunnossa. http://www.ifbb.fi/ifbb/bikini_fitness/ 
Liiton sivuilta voi käydä lukemassa lisäinfoa.

Omat läheiseni jotka ovat seuranneet kisamatkaani viimisen vuoden aikana ovat saaneet livenä käsityksen mitä lajin harrastaminen vaatii. Kisakausi on jaettu kahteen eli offiin ja diettiin. Offilla treenataan kovaa, hiotaan fysikkaa ja poseerauksia ja nautitaan elämästä, nähdään enemmän kavereita ja perhettä. Dietillä focusoidaan ajatukset kilpailuun ja valmistellaan kehoa sitä varten. Herkuttelu jää pois ja tässä vaiheessa viimeistään urheillijan mentaliteetti otetaan käyttöön. Tietyt asiat on tehtävä jos haluaa voittaa. Laji kuin laji. 


Mutta en oikeastaan jaksa tässä vaiheessa puida asiaa sen enempää, haters gonna hate ja niin se menee aina. Yleensä muiden ihmisen mollaaminen juontaa omasta huonosta olosta ja omanarvonpuuttesta. Helppo kohdistaa viha muihin kun itse on niin saamaton.  Mutta joo meitä on moneksi. 

Mutta joo  2 vkoa mennyt kisoista ja tosiaan oon käynyt taas puntilla 4xvko. Kuin ihanaa kun on taas energiaa ja treenit kulkee paremmin ja paremmin. Nyt aloitetaan olkapäiden kasvatustalkoot ja beban :) etureisii on lajiin nähden jo riittävästi eli niitä ei juuri kasvatella. Tylsää mutta ehkä tottuu  :D joo en siis olekaan ääneen sanonut vielä mutta kilpailen ensvuoden syksyllä eli SM 2015. Jee :) kevätkin voisi olla mahdollinen mutta eipä todellakaan kiinnosta aloittaa diettiä samantien plus ei pienessä ajassa saada sellasta fysiikkaa aikaseksi mitä nyt tunne syksyyn haetaan. Keho ja mieli kiittävät :) 

Treenataan paljon yhdessä kilpasiskon Mariannan kanssa ja käytiin Töölön Motivuksella rääkkäämässä bebaa tälläkin viikolla ! Auts kun oli taas hyvää settii! 
Istuen prässissä pakarat tulille

Läpivedot taljassa (superhyvä)

Sumodippaukset


Pakarapotkut taljassa 

Ja byllyt kiittää ! Ja ihana seura !<3 

Ihanaa alkavaa vkoa!! Voimia treeneihin! 

<3Enni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti