If you can dream it you can do it

If you can dream it you can do it

sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Offin kuulumiset



Well hello!

Ensimmäinen vko takana kisoista. Moni onkin kysellyt mites tästä eteenpäin, mitä meinaat syödä ja jatkuuko treenit etc. En ajatellut mättää lounaaksi niitä kebabruokia tai käydä hesessä hakemassa hamppareita tai syödä illalla pizzaa :D tai ostella valmisruokia mitä en ole syönyt kohta kolmeen vuoteen. 

Keho tarvitsee palautuakseen tasapainoista ravintoa puhtaista raaka-aineista eli makroravinteita (proteiini, hiilihydraatti ja hyvät rasvat) , sekä mikroravinteita ( vitamiinit ja hivenaineet). 
Dietin jäljiltä keho on aika tyhjä ja rasvaprosenttini hipoi 10%. Dietin alkaessa koko kehon rasvaprosenttini oli 23% , mikä on lähes kolmekymppiselle naiselle oikeinkin hyvä.  


(Ote instagram-tilini postauksesta, oli niin osuvat sanat) 

Mitähän kehoni tuumaisi jos alkaisin tähän mättää niitä valmisruokia, burgereita ja muuta päivittäin. Tähän päälle pari marspatukkaa ja sokerilimuu ja muuta mukavaa. Ei varmasti kovin 
hyvää :D Olen toki herkutellut kisojen jälkeen sunnuntain ja maanantainkin otin rennommin. Olen viikolla napsinut muutamia herkkuja ja tänään messuilla maistelin vähän raakasuklaata. En koe että herkutteluni olisi lähtenyt lapasesta vaan vähensin päivä päivältä sitä vähäistäkin määrää. Olen tehnyt tiistaista alkaen eväät ohjeiden mukaan ja juonut välipaloilla Herbalifen pirtelöitä. Huomasin sen jos tarjoan keholleni koko ajan vain hiilaria herkkumuodossa en hallitse päivittäistä ruokarytmiäni ja makean nälkä  piinaa jatkuvasti tai kun pitäisi syödä kunnon ruoka ei olekaan nälkä. Ei hyvä.  
Olkapäälläni istuu enkeli ja piru ajoittain mutta onneksi se on  vain mieleni joka huutaa herkkuja :D Offin alku vaatii mielenlujuutta hehehe. Saas nähdä kuin käy ;) 
 

Treenitkin alkaa taas ihanasti luistaa. Teen 4-jakoista treeniohjelmaa 1.olka,rinta,ojentaja 2.takareidet pakarat 3.selka, hauis,vatsat 4.etureidet, pohkeet syvät vatsat

4-jakoinen treeniohjelma sopii viikkooni erinomaisesti. Koin että 5-jako on vähän liian tiivis. Välillä on toisia töitä 2-3 iltaa niin siinä menikin jo jaotus sekaisin jos illat sattuvat peräkkäin.  Osa-aikaisena yrittäjänä hommia tehdään kun niitä on eli silloin ikävästi treenit kärsii ja itelle tulee huono fiilis moisesta murr! :) mutta ihanaa saada ruokaa koneeseen ja palata pikkuhiljaa niihin treenipainoihin missä oltiin dietin alkuvaiheilla vielä :) ja siitä vain suunta ylöspäin ! Yeah en malta oottaa!!

Dietin loppuvaihe oli tosiaan aika henkistä ja fyysistä keskittymistä kilpailuihin, että monet itselle läheiset ihmiset jäivät huomioitta ja oikeestikin sitä ylimääräistä energiaa ei kauheesti ollut. Hyvässä hengessä ja positiivisella mielellä mentiin silti eteenpäin kuin mummo lumessa ! Eli tosissaan nyt on ihanaa kun voi    keskittyä normaaliin elämään ja tehdä juttuja taas uudella energialla ! 

Ihan mielettömän ihanaa oli tänäänkin Herbakollegoiden kanssa tehdä ständi keikkaa ja mikä upeinta edustaa upeita ja laadukkaita Skin-tuotteita :) I just love what I do ! 



Tästä on hyvä jatkaa ja oikein ihanaa alkaa vkoa!! 

 
<3Enni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti