If you can dream it you can do it

If you can dream it you can do it

torstai 16. lokakuuta 2014

SM-kilpailut

IHellou!! 

No niin nyt on munkin vuoro purkaa oma kisataival :) kokemuksena ihan huikee!! Oon saanut uusia ystäviä ja tutustunut muihin huikeisiin tyyppeihin tän 1,5 vuoden aikana! Kiitos ihan jokaiselle, joka on jakanut tätä matkaa kanssani. Isoin kiitos kuuluu avomiehelleni Lasselle, jonka tuki on ollut korvaamatonta! Meillä on huikee tiimi ja tästä on niin ihanaa jatkaa eteenpäin <3 

Sitten itse viimeistelyviikkoon ja kisaviikonloppuun. SM-kilpailut käytiin aika lailla kk jyväskylän karsinnoista.. Siinä 4 vkon aikana vielä vähän tiivistettiin kroppaa ja treenejä oli aamulenkkejä 2-3, 4 salitreeniä ja 2-3 treenin päätteeksi hiittii 15-20min, sekä yksi ulkotreeni. Rakkaan kilpasiskon Mariannan kanssa vedettiin tiiviisti treenei yhdessä ja niin myös vikat jättärit kruunattiin kimppaan ! 

Viimeistely viikolla eli ns. Kauneusviikolla laitatin hiukset kuntoon Healthy Hairr Susannalla, Kampin Flow21:ssä :) Upea sävy saatiin hiuksiin ja poistettiin keltaisuutta. Kiitos ! Kynnet laitatin poikkeuksellisesti itiksessä World Nails kynsistudiolla. 

Päädyin perus ranskikseen pikku twistillä. 

Perjantaina oli visiitti Lahteen kilpailijarekisteröintiin, jossa ilmottauduttiin liitolle ja hyväksytettiin kisakengät ja kisa-asu eli biksut. Jännitys alkoi jo hieman hiipiä kun näki muitakin kisaajia. Hyvällä tavalla onneksi :) ajelin rekisteröinnistä vielä kotiin pakkailemaan. Lauantaina sudittiin taas väriä pintaan 

 
Hyvä ero jalat, kädet ja kasvot, hehehe :) 
Lauantain väritsekissä tulikin käskyä sutia vielä yksi värikerros pintaan, koska lavavalot olivat todella kirkkaat ja vievät kaiken värin pois. Väritsekistä kävimme pyörähtää messuilla moikkaamassa tuttuja ja tiimiläisiä. Aikakin kului hieman nopeammin kun oli tekemistä :)

Sunnuntaina meikkaajani Saara Pyykkö saapui junalla Lahteen jo ennen kymppiä aamulla loihtimaan minulle upea kisameikki ja kampaus. Saaran kanssa tehtiin vkoa ennen kisoja koemeikki ja valitsimme oikean meikkipohjan sävyn mikä sopisi kisavärin kanssa. 
Matkalla Expoon

 
Upea meikki ja hiukset !!! Saara on tulevaisuudessakin luottomeikkaajani ja on ihana luottaa toisen supertaitavaan kädenjälkeen ! 

Kisapaikalle saavuttiin 13.30, hyvissä ajoin ennen Biksusarjan  alkua joka starttasi 15.00 . Kannustusjoukkoni eli Lasse, äiti, isä ja ystäväni Kati olivat katsomossa kannustamassa. Fiilis oli bäkkärillä tosi hyvä ja Fitfarmin huoltotiimi oli koko ajan valppaana ja auttamassa. Huoltotiimi auttaa kisaajia kisapaikalla, liimaa biksut kiinni ja öljyää ihon ennen lavalle menoa. Ja tarvittaessa vaikka taluttaa lavalle jos diettihörhö on niin pihalla :D hehehe. 

Kisa alkoi +170cm eliminaatiokierroksella ja sen jälkeen alkoivat sarjat lyhimmästä pidempään. Jännitys alkoi taas tulla. Kuuntelin voimabiisejä ja kävin poseasentoja läpi. Jännitysviinat nassuun ja sit pumppailut lihaksiin. Ja sit jonoon ja lavalle! 

Ihan huikeen siistii !! Jengi huus katsomossa ja fiilis oli katossa! Mutta jostain jännitys alkoi saada yliotetta ja se haittasi asentojen löytämistä. Seisoin lineupissa ja mulla ei ollut mitään hajua miten mun vartalo siinä oli. En saanut lantiota käännettyä tarpeeksi ja etuasento jäi puolitiehen. Olin vasta kolmannessa vertailussa ja fiilis oli ettei nyt mennyt kyllä yhtään putkeen. Hymy säilyi loppuun asti ja yritin silti nauttia loppuun asti lavafiiliksestä ja hitto mä sentään olen EXPOn päälavalla! 



Takana tiesin heti etten oo jatkossa. Ei kovin järkevää mogata H-hetkellä mutta minkäs teit. Harmitti pirusti mutta fiilis oli niin korkeella ettei se siinä hetkessä haitannut! Avasin samantien Shampanjan ja otin herkut esille 

Mikään ei maistunut niin hyvältä siinä hetkessä kuin se skumppa ja herkku! Whoaaa!!!! 

Vuoden 2014 kisat olivat nyt tässä! Kiitollinen fiilis ja ihan unohtumattomia kokemuksia! 

Nyt alkaa odotettu Off-kausi. Pihvitalkoot, bulkki, massakausi ja nyt rakennetaan sellanen paketti ensvuonna lavalle, että oksat pois! Ensvuoden MM kisat, täältä tullaan!! 

Rokki jatkuu, mutta sitä ennen perhettä, ystäviä, toisenlaisia unelmia, kovia treenejä ja Herban pirtelöitä !!

Voit seurata myös Instassa jota päivittelen ahkerasti : elafitnesss 

<3 Enni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti