If you can dream it you can do it

If you can dream it you can do it

lauantai 25. toukokuuta 2013

Kesä

Huomenta!

Tänään ajattelin kirjoittaa aiheesta KESÄ! Siis ihan parasta aikaa ! Rakastan vihreitä puita, kesän tuoksua ja ihanaa hiostavaa kuumaa kesäpäivää! Kesällä tuntee kyllä elävänsä! Kesä tosin tuo muutakin mukanaan kuin vihreän luonnonhelman. Ihmiset ovat vihdoin tulleet myyrän koloistaan ja ja kesäinen Helsinki alkaa täyttyä puistoilijoista. Suokkiin virtaa jengii (kuuluu kyllä meikän vakkariin kesävisiittiin)  kallioille ottaa aurinkoa ja kaupungilla terassilla viihdytään hyvin yömyöhään.

Kesä on myös yksi hyvistä hetkistä Suomen kesässä,  kun kannattaa suunnata ulos lenkkipolulle nuuhkimaan ihanaa kesäilmaa. Olin eilen koulutuksessa Fredan Hyvinvointikeskuksella ja yhdessä kohtaa koulutusta jakauduimme ryhmiin ja kukin ryhmä mietti miten hyödyntää kesä hyvinvoinnin tiimoilta ja tajusin kuinka siistii on kerätä huippu ihmiset yhteen meidän fitclubiin ke iltaisin ja mennä treenaa esim. Kuntopiiriä Töölönlahden rantaan ! Ja tässäkin työtavassa yhdistyy hyvinvointi, ihmiset ja super fun eli huippu meininki. Eli ota rohkeasti yhteyttä, kerron mielelläni lisää Fitclubista :)

Kesä tuo omalla tavallaan myös haasteita. Varsinkin meille ruoan punnitsijoille kun on juhlia, terassia, ulkona syömisiä yms. Eikä sitä välttämättä haluis aina kyhnätä kotinurkilla.. mutta uskon , että asenteella voi selvitä myös tästä ja ajoittamisella. Eli aina voi ehdottaa puistoiluja/piknikkiä eli kun muut ryystävät kesän erikoisviiniä ja nappaavat ihanan tekemänsä patongin esille niin sinä ja minä nappaamme oman lunchboxin parsoineen/kukkakaalineen esille ja alkoholitonta juomaa, niin kaikki ovat tyytyväisiä :) ja ei terveellisin ruokavaion tarvitse olla tylsä. Mielikuvitusta. (Kukkakaali, porkkana ranet,  salaattimixiä esim.  ja jotain prodee se 125g valittavana liha/kala/kana (nappasee vaikka jotain special kalaa stockan tiskiltä tätä tilaisuutta varten, että muidenkin tekee mieli maistaa). Siinä jo hyvät piknik herkut mukana :)

Ihanaa alkavaa vkoa!

♡Enni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti