If you can dream it you can do it

If you can dream it you can do it

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

PT 2013

"Vähän tää aika meni nopsaa" oli fiilis ja ilo PT koulutusputken näyttöjen jälkeen. Kokeita jännitin ihan sikana ja kaiken lisäksi itse PT guru Riku Aalto oli tsekkaa kollegani ja minun osuuden. Riku tosin osoittautui super rennoksi ja mukavaksi mikä hieman auttoi streesinhallintaa :D huuh!
Siinä se oli, noin 8kk koulutusputken päätösjakso ja melk. Valmis PT. Kirjallinen koe vielä pusketaan läpi 2 vkon sisään niin done. Ihan mieletöntä! :) jesjesjes!!!  toisin sanoen tulevaisuus näyttää niin siistiltä, etten malta pysyä nahoissani.

Kerron hieman valmennuksestani tähän saumaan. Olen ollut Fitfarmin pt-valmennuksessa helmikuun alusta alkaen ja olen siis noudattanut tiettyä treeniohjelmaa ja treenia tukevaa ruokavaliota. Alussa minulle tehtiin kaksi 2-jakoista ohjelmaa eli kaksi yläkroppa treeniä ja kaksi alakroppaa per vko. Ruokavalio on ehkä maailman terveellisin, en edes tiedä kuinka voisi syödä terveellisimmen kuin nyt syön. Mieletön fiilis kun kroppa kiittää. Olen myös  ehdottomasti sisällyttänyt ruokavaliooni Herbalifen pirtelöt ja muut lisäravinteet kuten kalaöljyn, cell activator, monivitamiini, kuitu/yrtit, extra-calin, thermo completen lisäämään rasvanpolttoa ja ajoittain raudan. Kovaa treenatessa kroppa käyttää ravinnevarastoistaan ison osan (kova treeni voi aiheuttaa tulehdusta kehossa) , jolloin tarvitaan kaikkimekanismit korjaamaan mm. Lihasvauriotjotta lihas voi toipua ja kasvaa. Käytän myös päivittäin Herbalifen vihreetä teetä ( vihreä tee tutkitusti on terveydelle hyväksi)  veteni mausteeksi. Palatusjuomana käytän rebuild strengtiä aina. Vitämiinit ja terveellinen ravinto auttavat jaksamaan myös arjen muissa askareissa ja tässä yksi päivä aloinkin miettimään millos viimeksi olen ollut kipeä.. ? Hmmm.. ehkä viime kesän jälkeen 2012 ? Tästä kukin tahollaan voi miettiä ravitsemuksen merkitystä terveyteen :) mutta palataanpa valmennukseen. Kävin moikkaamassa valmentajaani Satu Kalmia ja sainkin sen seurauksena uuden treeniohjelman tällä viikolla ja uuden ruokavalion. Treeneistä olen niin innoissani! Tänään kävinkin vääntämässä rinta, olkapää, ojentaja, haukkaritreenin ja kyllä lähtee. Saas nähdä kuin maireelta tuntuu huomisen illan uusi jalkpvä... <3 aijai.

Juttelimme Sadun kanssa tavoitteistani ja tulevaisuuuden suunnitelmista ja treeniä aletaan viemään kohti niitä. Sooooo happy! Treenimäärään ei siis tullut muutosta eli 4x vko sali, eli helposti hoituu. Ajan puitteissa aamuisin tai iltaisin tai johonkin rakoseen :)  kesä antaa valoa ja virtaa. Aah niin rakastan kesää <3  eli ei muuta kuin ulos treenailee!! :)

Huippua alkavaa vkoa!

♡Enni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti