If you can dream it you can do it

If you can dream it you can do it

maanantai 6. toukokuuta 2013

Pakaroiden kiusaamista

Iltaa immeiset!

Päätin tänään kirjoittaa jalkatreenistä, kun sellaisen kävin tänään onnistuneesti tekemässä. Talin Elixia on saanut uusia laitteita ja monipuolistunut, oon taas ihan rakastunut siihen. Meni Sellon ohi kyllä nyt kun kaikkea uutta ja toimivaa on nyt lähisalissani :) hih !

Mikään ei ole niin euforinen fiilis kuin fiilis onnistuneesta treenistä. Tänään mulla oli sellainen päivä :)  nice!  Avaudutaan vähän treeniksen kulusta eli alkuun lämmittelyt 5min pyörällä ja sen jälkeen n.5min liikkuvuusharjoitteita kepin kanssa mm.leveetä kyykkykä, peruskyykkyjä, hartioiden avausta yms. Sen verran että tulee lämmin! :) joo eli treeni kulki seuraavasti :

4x 8-12 leveä haarakyykky smith
3x 15 sjmv käsipainoilla ( tykkään tehdä välillä kahvakuulalla)
4x8- 12 Takareidet maaten laitteessa
4x 10-15 per jalka Askelkyykkykävelyt ( mmm tässävaiheessa beba huutaa ihanasti hoosiannaa)  mutta kipu on kaveri;)

Sitten vielä supersarja pohkeille eli

3x 15-20 pohkeet prässissä ja perään max. Oma paino pohkeet,  uu :D

No niin. Autolla ajo tärisevien jalkojen kanssa on sitten oma juttunsa kun poistutaan salilta.. ehkä menen jatkossa pyörällä :D

Mitä teidän jalkapäiväänne kuuluu ?? :) kannattaa kokeilla tosiaan, variaatioita ja tyylejä on monia:)  ja kaverin kanssa on huippuu treenata. Tykkään kyllä sulkeutuakin omaan musamaailmaan salilla mutta kaverin kanssa saa enemmän irti ! Olin pt-kaverin kanssa testaamassa Centerin Motivusta viime viikolla ja widsit jalat huusi hoosiannaa kun toinen boostaa ja varmistaa heikoilla hetkillä. on siistii saada kaikki teho irti treenistä !  Valitsimme Motivuksen siksi, kun olemme Fitfarmilaisia ja  saimme liittymisen ilmaiseksi ja vielä yllärinä city shopparit :)  myös tulevat pt-treenit ovat siellä eli oli mukava tsekata sali ennen pt-treenejä.  :)

Toiv. Myös teillä on ollut onnistuneita treenejä :)  

Ihanaa tiistaita !! :)

♡Enni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti