If you can dream it you can do it

If you can dream it you can do it

perjantai 25. joulukuuta 2015

Joulun aikaa

Moikka! 

Joulun vietosta kotiuduttu. Kyllä sitä joulua odottikin :D viime jouluna muhun iski törkee flunssa ja muutenkin olin kipeenä koko joulukuusta vaivaset 3 vkoa.. Kevyttä.. Eli meni vähä koomaillessa siis. Tämä joulu tosin kesti herkkujen suhteen tasan päivän kisadietin ansiosta mutta toisaalta ei kyllä harmita sillä se olo kehossa mikä normi joulun jälkeen 4. Pvänä iskee ei oo se paras fiilis :D tänä jouluna säästyttiin siltä. 



Mentiin Matildaan avomiehen vanhemmille viettämään perinteistä joulua. Ollaan aikalailla joka vuosi joko aatoksi tai joulupvänä menty Matildaan. Kartasta löytää matildan mutta karkeesti Salosta 50-60km  kemiön saaren suuntaan eli rannikolle. Matilda on muutenkin ihme mesta kun varsinkin kesäisin. Jos muualla sataa niin Matildassa paistaa arska:) 



Anoppilan perinteisessä joulupöydässä on alkupaloina kalaa eri sorttia mm. Graavi, kylmäsavu, mätiä yms.. rosolli, sienisalaatti itse tehtynä of course. On niin maan hyvvää! Mielestäni kylmille alkupaloille kannattaa aina jättää reilusti tilaa 🙂 . On ne vaan parasta. Slurps. Tänä vuonna mun teki mieli myös laatikoita ja ai että miten hyvältä nekin maistui. Kinkkua unohtamatta :D en tiedä johtuiko kaikki siitä , että kun tosissaan ruokapudot olivat kohdallani sen yhden  päivän niin kaikki maistui erityisen hyvälle, who knows! 

Miten sinun joulusi sujui? :) 

Huomenna taas rytmiin ja hommat etenee!

Oikein ihanaa joulun aikaa kaikille 😍

<3Enni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti