If you can dream it you can do it

If you can dream it you can do it

maanantai 7. joulukuuta 2015

Spartan bodyweight koulutus

Heii! 

Jälleen kuulumisten aika :) 

Muutama vko edellisestä postauksesta. 
No mutta nyt on asiaa! Eli aloitetaan Spartanin bodyweight ohjaajakoulutuksesta stadin TFW:llä. Olin mega haltioissani kun vihdoin natsas päästä sinne. Spartan Gear monesti toimii Turussa ja oli huippua kun kurssi järjestettiin lähellä. 

Voin sanoa, että tieto ja taitoähky oli kyllä kahden päivän jälkeen. Kroppakin aika hapoilla. Ensimmäisenä päivänä kävimme  askel askeleelta ja vaihe vaiheelta kuinka seistä päällä ja käsillä seisonta. Oli aikas hapokasta menoa. Ranteet kovilla ja kroppa muutenkin. Moni asia on myös päästä kiinni, eli pelko voi viedä voiton. Hauskaa kyllä oli! Kävimme myös läpi molempina päivinä eläinliikkeitä ja vähän niiden variaatioita. Myös ohjaustilanne molempina päivinä kuului ohjelmaan. 

Seuraavana päivänä meno jatkui ja kävimme läpi todella hyödyllisiä oppeja kyykystä, tekniikasta ja kyykkyasentoa parantavista liikkuvuusharjoitteista. Ihan vain se , jos jalkapohjan lihakset ja jänteet on tiukkana voi sekin vaikuttaa liikkuvuuteen merkittävästi. Kävimme läpi leuanvetoa, punnerrusta, lapapitoa yms. Ja parasta kurssilla oli se, että se mitä käytiin läpi kokeiltiin kaikki myös itse. Pääsi hyvin liikkeen sisälle ja fiilikseen. Itse kun oon sellanen tekijä luonne eli opin tekemisen kautta parhaiten. 

Kasakkakyykky vai miten se oli :D 

Kurssi oli todellakin joka ropon väärti. Siitä sai niiiiin paljon. Itse PT työssäni pidän pienryhmiä missä keskitytään kehonpainoharjoitteluun ja tästä kyllä sai eväitä myös sinne. Toki myös omaan treenaamiseen. Pelkkä punttien heiluttelu ei pelkästeen riitä, vaan haluan oikeasti myös osata taitoja ja oppia kehonhallintaa eli voimaa ja kestävyyttä sitäkin kautta. Mitä monipuolisemmin kehityt sen parempi. Se jos jotain on hemmetin mageeta! 

Kurssi läpäisty! Kiitos ja kumarrus!

Kiitos Antti ja Eveliina! Oli kyllä hienot kaksi päivää teidän kanssa! 

<3Enni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti