If you can dream it you can do it

If you can dream it you can do it

perjantai 11. joulukuuta 2015

Perjantai! Lopinöitä kisoista

Hellou! 

Taas on viikonloppu. Loppuvuosi hurahtaa kyllä silmissä...  Tämä vko oli pitkästä aikaa aika rauhallinen. Hitaita aamuja oli jopa kolme! Ei siinä mitään, se et voi juoda aamu teen / kaffen rauhassa ilman kiirettä on nykyään aika harvinaista herkkua. 

Tosissaan joo, tässä on alkanut dietti ensvuoden Kultsaa varten eli herkut jäi, ruoka vähän väheni ja liikuntaa tuli lisää. Aloittelin ajoissa, että työstän pään mukaan hommaan. Tovin se otti että löytyi rytmi ja sai fokusoitua ajatukset ja tavoitteet. On siistiä nähdä mihin tällä kunnolla pääsen. 


Dietti sanana on todella ärsyttävä mutta toisaalta se käsittää aikakauden ennen h-hetkeä, ehkä se on psykologisesti ajateltuna hyvä :D moni kyselee eikö ole kauheeta kun ei saa syödä herkkuja yms. Joulukin kestää vain yhden päivän etc. No ei tää oo kamalaa ja aikuisena vastaan tietenkin omista päätöksistä. Ja oon oikeesti tosi fiiliksissä tästä säntillisestä meiningistä. I kinda like this.. Mä tiiä en tekemäl näit asioita ruoka/juomapuoli niin saavutan ne tulokset mitä mä haluan. Eihän tässä olisi mitään järkeä aloittaa kisadiettii jos sen vetäis ihan läskiksi kirjaimellisesti :D mullon perhe ja ystävät täysil mukana täs hommassa mun kanssa ja se on itselle todella tärkeetä. 

Mutta kyllä tämä ottaa mutta myös antaa.  Whoop whoop! 

Ai niin sain uuden yhteistyön tukemaan matkaani mutta siitä lisää myöh :) 

Se olisi sitten ehtoota ja palataan !:) 

<3 Enni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti